បង្គា​អប់​អំបិលម្ទេស


គ្រឿងផ្សំ៖

  • បង្គា អំបិលម្ទេស គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ខ្ទឹមស និង​ស្លឹកក្រូចសើច​។

វិធីធ្វើ៖

  • មុន​ដំបូង​ត្រូវ​យក​បង្គា​ទៅ​លាង​ឲ្យ​ស្អាត រួច​យក​វា​ទៅ​ញ៉ាំ​ជាមួយ​អំបិលម្ទេស គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ខ្ទឹមស និង​ស្លឹកក្រូចសើច​ឲ្យ​ចូលជាតិ រួច​យក​ទៅ​រុំ​ក្រដាស​អាលុយមីញ៉ូម​អាំង​លើ​ចង្អើរ ប្រមាណ​ជា​១០​ទៅ​១៥​នាទី​នោះ​ជា​ការ​ស្រេច​។